ICT Scan

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Verloopt de communicatie met uw ICT-leveranciers stroef? Wilt u (meer) inzicht in uw ICT-infrastructuur? Laat de ICT-scan uitvoeren.


Wat levert de ICT-scan u op?

  • Inzicht in uw ICT-infrastructuur
  • Verbeterde communicatie met uw ICT-leveranciers
  • Adviezen voor een efficiënte en toekomstbestendige ICT infrastructuur


Inzicht

Na het uivoeren van de ICT-scan heeft u een volledig overzicht van:

  • Alle aanwezige apparatuur en de levensduur van deze apparatuur.
  • Alle aanwezige software en hoelang de leverancier deze software nog ondersteund.
  • Mogelijke koppelingen tussen verschillende softwarepakketten
  • Doelmatigheid van het gebruik van de software.

Verbeterde communicatie

We zien vaak dat de communicatie tussen onze klanten en hun ICT-leveranciers stroef verloopt. Dit heeft tot gevolg dat de relatie met de ICT-leveranciers ook stroef kan zijn. Omdat u door het uitvoeren van de ICT-scan (beter) inzicht krijgt in uw ICT-infrastructuur, kunt u betere gesprekken voeren met uw leveranciers. Daarnaast adviseren wij u bij het uitvoeren van de ICT-scan ook over welke afspraken u met uw ICT-leveranciers kunt maken en hoe u deze kunt monitoren.
Doordat u na het uitvoeren van de ICT-scan gestructureerder overleg kunt voeren met uw ICT-leveranciers, zal de communicatie minder ad-hoc en urgent zijn. Samen met het verbeterde inzicht in uw ICT-infrastructuur, zorgt dit voor een betere relatie met uw ICT-leveranciers.

Toekomstadvies

Nadat wij uw huidige ICT-infrastructuur in kaart hebben gebracht, geven wij u advies over de toekomstbestendigheid van uw ICT-infrastructuur. Wij geven aan of uw ICT-infrastructuur toekomstbestendig is. Als dit niet het geval is, geven wij u advies over hoe u de ICT-infrastructuur toekomstbestendig kunt maken.