ICT advies

Bent u op zoek naar onafhankelijk en begrijpelijk ICT advies? Of een ICT projectleider? Dan bent u bij Dekaware aan het juiste adres. Wij adviseren u onafhankelijk en in begrijpelijke taal.


Onze Diensten

Door de advies opdrachten die wij voor verschillende klanten hebben uitgevoerd, hebben we een aantal adviesproducten ontwikkeld.


Met deze producten maken we de vertaalslag tussen techniek en gebruiker. Wij helpen u ICT keuzes te maken die bij uw organisatie passen. Wij zorgen ervoor dat u (meer) inzicht krijgt in uw ICT infrastructuur en zorgen voor een betere communicatie tussen u en uw ICT leveranciers.


ICT Scan

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Verloopt de communicatie met uw ICT-leveranciers stroef? Wilt u (meer) inzicht in uw ICT-infrastructuur? Met de ICT-scan geven wij u dit inzicht.

Met de ICT-scan geven wij u (meer) inzicht in uw ICT-infrastructuur.

Lees meer

ICT Visie

Wilt u een toekomstbestendige ICT-infrastructuur voor uw organisatie? Het opbouwen van een toekomstbestendige ICT-infrastructuur begint bij het opstellen van een visie op ICT voor uw organisatie. Met onze workshop ICT Visie helpen wij u met het opstellen van een ICT Visie voor uw organisatie.

Lees meer

ICT Tolk

ICT-technicy en -gebruikers spreken een andere taal. Hierdoor verloopt de communicatie vaak niet optimaal. Met de dienst ICT-Tolk maken wij de vertaling tussen de techniek en de gebruiker. Op deze manier ontstaat onderling begrip en (meer) vertrouwen.

Lees meer

Project Management

Bent u op zoek naar een ervaren projectleider? Wij hebben ervaring met het leiden van verschillende ICT projecten. Zoals aanbestedings- en implementatieprojecten.


Lees meer

Maatwerk ICT Advies

Elke onderneming is uniek en heeft zijn eigen vraagstukken. Past uw specifieke vraagstuk niet bij een van onze standaard diensten? Ons maatwerk advies past u altijd! Neem contact op voor meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Contact